tisdag 9 september 2008

Efterlyses: enbenta

I vår familj finns i dag 20 stycken strumpor i olika storlek och färg som saknar par. Jag förstår inte annat än att det är tvättmaskinen som har en stor passion för att mumsa i sig strumpor. Den blir fullständigt exalterad så fort det blir dags att ladda den och den märker att det finns strumpor med i tvätthögen. Hela maskinen skälver och darrar av förväntan, "Får jag dom! Får jag dom!" Sen hör man riktigt hur den suckar av välbehag då den tvättat klart, "mmmmm....". Och det är bara att sätta minst en parlös strumpa i rest-högen igen. Så: nu uppmanar jag er som råkar ha en enbent person i bekantskapskretsen att be denna ta kontakt så ska jag med glädje sända över så många strumpor som hon eller han vill ha!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Strandmamman,

jag har en lösning på strump-problemet.
Para ihop strumporna med "strump-bykknipor", tror de heter något i stil med sukka-supi???
Man tvättar alltså strumporna ihop, de går att hänga upp från "knipan" så de underlättar massor. De finns i olika färger, så man kan t.o.m ha färgkoder, om flere i familjen har liknande strumpor.

De finns att få i de stora marketarna på städavdelningen, men är ofta slut.

h. stora-H

StrandMamman sa...

Uffff... jag har ju faktiskt köpt såna en gång men aldrig använt dem, undrar vart jag lagt dem?? Efter att jag skrev inlägget har jag hunnit hitta två olika strumpor i lilla-H:s rum...