torsdag 24 april 2008

Tidig morgonstart

Det blev en tidig start på dagen. Vaknade 5-tiden av skrammel i köket. Det visade sig vara Dottern, som påstod sig vara hungrig och med hjälp av sin receptbok tillrett ett RisiFrutti-liknande fruktris, bara det att hon blandat inop röran med okokt ris..... Tvingade henne tillbaka i säng och slumrade själv in tills väckarklockan ringde kl. 6. Nåja, hon hade ju inte somnat utan klätt på sig och låg och lyssnade på Radio Extrem. Suck.

Jag var på kurs i Vasa idag, tillsammans med två ur min personal. Riktigt intressant även om ämnet offentlig upphandling är både invecklat och jobbigt. I morgon bitti far jag iväg på nästa kurs, det blir en dagstripp till Helsingfors med morgonflyget och hem på eftermiddagen. Temat denna gång aktuell juridik inom undervisningssektorn.

Vi hade så sett fram emot att få hit "låtsaskusinen" från Esbo tillsammans med sin far på två övernattningar under veckoslutet, i samband med barnkörstämman i Kronoby. Idag kom beskedet att "kusinen" insjuknat och resan måste ställas in.... en mycket stor besvikelse för våra barn, och en ännu större besvikelse för honom :(( Hälsningar till Esbo: Krya på dig vännen, och ta sen mamma eller pappa med på en tågresa hitåt ett veckoslut före sommaren så hittar vi på nåt skoj tillsammans!! Kram!

Tittade på sommarbilder från 2006, och så här då vi nu går i hundväntans tider kan jag passa på och visa er första bilden på Tusse, här ännu tillsammans med sina syskon. En härlig syskonskara, eller hur?!
Tidig morgonstart blir det imorgon bitti också, kanske dags att söka sig mot sängen. Hoppas Dottern inte blir hungrig....

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kommer nog gärna snart och hälsa på. Det är såååå besviket, men med hög feber och hård huvudvärk vill man inte sitta i bussen i 9 timmar. "kusinen"