lördag 25 juli 2009

Regn-främmande

Idag kom Londonmamman M med sina tre söner hit, och ska bo här med oss fram till tisdag. Jätteroligt att få träffa dem igen, och barnen har så sett fram emot att få sina lekkompisar hit. För Sonens del har väntan också varit oliiiiiiidligt lång då han beställt ett par nya Nintendo Wii-spel som nu då äntligen levererades. Det är tre månader sedan hon var på besök senast, då endast med minstingen L, vår gudson. Helt otroligt vad han har hunnit växa på dessa månader, han är nu 9,5 månader och nu borde han få nåt krympmedel eller krumelurpiller eller nåt annat.

Har överlåtit vårt sovrum åt M och de två yngsta, den äldsta ligger på madrass bredvid Sonens säng. Jag och Pappan ska sova i bastukammaren, som i yngre dar...

Regnet skvalar ner, det har nog säkert varit tomt i stan ikväll, den kväll som för så många brukar vara höjdpunkten på Jakobs Dagar. Imorgon eftermiddag ska kören ha sin konsert i Skolparken, förhoppningsvis har vi då åtminstone uppehållsväder.

1 kommentar:

Marianne sa...

Roligt med besök! Hoppas ni får riktigt bra väder de här dagarna så att ni kan vara ute och njuta av naturen tillsammans!

Kram!