torsdag 2 juli 2009

Mitten av veckan

Nu ær det torsdag kvæll (får fundera lite øver vilken veckodag det kan tænkas vara, dagarna flyter ihop då man har semester...), och vi har kommit till vårt hotell i Horsens på Jylland. Vilken dag vi har haft!! Startade från Køpenhamn kl. 8:15 i morse, kørde Køpenhamn - Billund på drygt 4 timmar. Solen har øppnat alla spjæll och slæppt ner allt vad den har hela dagen, så det blev minst sagt varmt och svettigt på Legoland, som stod på programmet idag! Resans højdpunkt før många barn, bl.a. før Sonen som var så exalterad då vi kom fram att han påstod att han døøøør...!!! Vi har vandrat bland miniatyrhus och åkt i næstan allt som rørt sig, populærast blev vattenkriget med piratskeppen, och genombløt ær bara førnamnet då vi ska beskriva hur man såg ut, såvæl barn som vuxen, då vi krigat klart! Underbart svalkande var det ju också :) Temperaturen låg nog på 30+, så det gick åt många vattenflaskor før tørsten också. Klara var vi kl. 19 då vi steg i bussen.

Shoppingen på Strøget igår gick hyfsat bra, och sen blev det en helkvæll på Tivoli, ænda fram till midnatt før mig och Dottern (Sonen och Pappan gav sig ca 45 minuter tidigare). Oj oj oj vad vi åkte och hade skoj och njøt i den toppenfina høgsommarkvællen!!

Nu ær vi som sagt i Horsens, har ætit lite mat, och det blir dags att søka sængarna, gissar att vi alla slocknar mycket snabbt ikvæll. I morgon bitti ger vi oss av kl. 8:30, først till Grenå, sen blir det færja Grenå - Varberg, och så kør vi upp till Stockholm før att øvernatta. Tror de har lovat sol och værme...?!! :)) Godnatt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att läsa med de danska ö-erna. Hoppas resan till Stockholm gick bra och att ni får njuta av lite sol där också.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Du har val halsat Khamn fran oss??? Vi bodde ju 5 min fran Tivoli....Minnen!!!

Kram

ex Kopenhamn mamman, numera London mamman!

StrandMamman sa...

Maisoui: Jag blev förvånad att det fanns vanligt Å på tangentbordet, det hade jag inte trott. Nu är vi på väg mot Finland!

Londonmamman: Vi talade nog om att ni bott där och att O är född där!

Anna, Fair and True sa...

Låter som ni har en trevlig semester!