tisdag 7 april 2009

Utmanar våren!

Dags att gå till jobbet. Drog på mig grå och svart tröja att matcha den svarta kavajen och de grå byxorna och de svarta skorna - och tänkte "Näääääää!!!" Så där dystert och tråkigt har jag ju gått klädd hela långa mörka hösten och vintern, nu är det nog dags att tänka om för att få slut på vinterperioden och försöka utmana fram våren som är så seg, så seg i år. Grävde fram mina ljusgröna skor, och en matchande topp - så där ja! Jobbet väntar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åå, jag missade din bemärkelsedag igår så du får mera gratulationer idag, både till födelsedagen och klädvalet!

A-M

Taina sa...

Wow! Snyggt! Jag har en förmåga att klä mig lite mörkt. Men i år har jag faktiskt köpt lite färgglada toppar. Och visst gööör det mycket om man tar något färgglatt på sig.
Ha en fin dag!
Kram

StrandMamman sa...

A-M: Tack, tack :)

Taina: Det gör jättemycket, faktiskt! Kände mig mycket gladare idag då jag fick så många positiva kommentarer av arbetskamraterna! Efter fotograferingen i morse kom jag sen på att jag en snygg liten ljusgrön sidenscarf, så jag kompletterade med den + ett långt pärlhalsband. Jag passade också på och utmanade "mina flickor" inför morgondagen, som utlystes till kjoldag, så nu blir det spännande att se vad de gräver fram ur sina garderober :) Själv har jag redan grävt fram både kjol & tillbehör!

Anna, Fair and True sa...

Jättesnyggt!

Jemayá sa...

oups, har jag missat DIN födis också...tredje inom en månad :(. GRATTIS, GRATTIS!! Och så snygg du ser ut! Trevliga foton också i "gula"-inlägget. kram, nu blir det tutitaim igen, trots att jag hade tänkt läsa mera bloggar :(

StrandMamman sa...

Tack Anna!

Jemayá: Du är sååå förlåten :) Det är ju onekligen lättare att komma ihåg din ;) Tuti gott!