lördag 5 juli 2008

Flyttar!!

Nu flyttar jag. Till medelhavet. En dag fick vi ha sol och varmt (men blåsigt...), alltså igår. Nu: 12-13 grader, hård blåst mulet - VAD ÄR DET FÖR SOMMARVÄDER??? Och 5-dygnsprognosen lovar samma temperatur för hela perioden, tisdag och onsdag blir det dessutom regn. Så: jag flyttar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, man undrar hur länge det är meningen att vi ska leva på fredagens väder! Vi var vid systrarnas villor i Oravais och njöt. Nu är vi tillbaka i söder och ställer yngsta dottern till simskola i morgon. Brr.. Vad hade annars föräldrarna att berätta från sin resa?

A-M

Anonym sa...

Jag flyttar med... vilket land ska vi välja? Vi hade planerat kalas för "blivande" släktmedlemmar på villan, men det blev att ändra planerna och ha festen hemma istället, det var helt enkelt för kallt att ha någon veranda och bryggfest :( Carina

StrandMamman sa...

A-M: resan var riktigt intressant och allt gick bra. Tyvärr kom de inte ända fram till det lilla samhälle där mamma växte upp, ca 10-12 km från Suistamo, det saknades bilväg... Pappa har lovat att aldrig mer ska klaga på dåliga vägar i Finland, efter att ha kört på s.k. vägar i Ryssland!!

Carina: Estland är det längsta vi kommer just nu, nog skulle jag ju hellre ligga på en beach nånstans i Grekland, men...
Hur mycket "blivande", är det bröllop på kommande???
Vi kan komma på bryggfest i stället :))