söndag 4 januari 2009

Bio

Jag fick med mig syster C på bio ikväll. Vi såg Australia, med Nicole Kidman i en av huvudrollerna. En sevärd film, som vi kan rekommendera. Det enda som störde mig en aning i filmen var Nicoles läppar, som jag misstänker fått känna av botox... varför har hon som är så snygg fallit i den fällan??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag jobbar på att få någon med mig på den ikväll, P vägrar gå på den typen av filmer.

A-M

Annika sa...

Hela Nicole är liksom förstenad i botox, tycker jag.
jag brukade tycka att hon var vackrast i Hollywood. Det tycker jag verkligen itne längre.
Ska nog se Australia när den kommer ut på DVD.

StrandMamman sa...

A-M: Hoppas du fick någon med dig. Ja se karlar... :))

Annika: Jo hon har haft vackrare dagar. Har gillat hennes skådespeleri ända sedan jag såg Bangkok Hilton, och nog är hon ju fortfarande bra även om hon varit så dum att hon förstört sitt utseende... Tror att du kommer att gilla filmen!

Anonym sa...

Jag lyckades få med mig en väninna som också gillar gammaldags filmer. Vi blev alldeles betagna i Nullah och tyckte också annars om filmen som inte alls kändes så lång som den var. Vi råkade ha platserna bredvid statsministern och hans flickvän och förundrade oss något över vilket tryggt land vi ändå bor i när landets "nästhögsta" person kan gå på bio utan några som helst säkerhetsarrangemang.

A-M

Anonym sa...

Buhuu, jag e så lessen då jag inte slapp med på bio. Skittrist att kånka på med kryckorna här hemma istället för att se på film. Var på jobb idag fastän jag egentligen är sjukledig hela veckan. Jag bara inte orkar vara här hemma och slöa någo mera.

StrandMamman sa...

A-M: Du kollade väl in hennes vänstra ringfinger, ifall de råkat gifta sig eller nåt... som en viss annan politiker! Jo Nullah var såååå söt och härlig. Och jag märkte inte heller att det var en lång film förrän jag såg på klockan då vi gick ut!

S: Va, fick du kryckor??? Vad är det för fel på foten?? Kom idag på att det är exakt ett år idag sedan min fotoperation. Bra blev den inte, bara bättre... Ta det lugnt, läs böcker!!