fredag 7 maj 2010

Fredagstema: Hysteri

Bingo!! Då jag såg vilket tema Bejla lagt upp som det första av sina maj månads teman i Show and Tell så visste jag direkt vilken bild jag skall visa upp.
Varsågoda och kolla in hysteriska familjen, och var glada över att det inte finns någon ljudfil ;)





Så här såg det ut hemma hos oss vårvintern 2001 i vår tidigare lägenhet en stund efter att prästen förrättat Sonens barndop. Två hysteriskt illvrålande ungar, en uppgivet skrattande mor, och en far som försöker få ordning och reda på eländet...

Dottern, då 3 år, hade för övrigt en fråga till oss medan vi väntade på att prästen skulle komma: "Varför ska prästen komma och döda lillebror??"....

Vi har rätt mycket hysteriska utbrott än i dag, av olika anledningar, men ingen bild som illustrerar situationen så bra som den här :))

Bejlas teman och övriga fredagsbloggare finns i högerspalten.

8 kommentarer:

Nilla sa...

Så jobbigt att höra fel på döpa och döda...

sunflake sa...

He he ...tjusig bild ändå tycker jag:D kram t dig och go fredag!

Annika sa...

Hihi, ja där kan man nästan känna hysterin genom bilden...
Kram!

Marianne sa...

Men så skönt att du kunde skratta åt eländet! : )

Kram!

olgakatt sa...

Bild ur den hysteriska verkligheten! Blir säkert klipp ur den på plakaten när ungarna går ut från skolan en gång i tiden om inte allt för länge - tiden går fort!

Anonym sa...

Ljuvlig bild! Väldigt talande!

Ann-Marie

Anna, Fair and True sa...

Haha, vilket underbart inlägg! Du kan säkert skratta åt det nu fast det inte var så kul då kanske. Fast iofs skrattade du ju då också :)

Jag tackar för att ljudfil saknas :)

Anonym sa...

Hahaha, underbar tolkning!! Det måste ju verkligen låta knas att prästen ska komma och göra så. Inte så lätt att förklara för barn vad dop är för något. ;-)