söndag 26 oktober 2008

Valet är över

Nu är kommunalvalet över. Och för förstagångsdeltagaren Pappans del blev det ett jättepositivt utfall, hela 115 röster!! Våra tippningar låg på under 50... Resultatet innebar samtidigt att han från och med årsskiftet är en av 43 fullmäktigemedlemmar i vår stad!
Samtidigt som jag naturligtvis gläds med honom över framgången och önskar honom lycka till så har jag ju som ni vet också andra känslor angående saken... vi får se hur det här börjar funka.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Strongt gjort! Gratulationer från Kokkola. Carina

Anonym sa...

Grattis till Pappan

Heidi

Anonym sa...

Ett stort grattis! Tur att det finns människor som vill ställa upp, ersättningarna motsvarar väl sällan all tid och besvär man lägger ner på att förbereda sig med att läsa samt sitta på möten. Att man som familjefar ställer upp är ju fint, så att inte alla där är i pensionsåldern eller näräpå! Bra att det finns de som ser saker ur barnfamiljers perspektiv!

Här i Lovisa gick ju min kandidat genom också, det var lite annorlunda förberedelser för oss den i år då vi reste med kort varsel upp till faffas för att mannens jobb+annat eliminerat alla andra alternativ före jul. Kom hem i går kväll. Funderade om jag skulle rösta alls då vi har ny val om ett år p.g.a kommande kommunsammanslagning 2010. Men det är viktiga frågor på tapeten nu så knappt 2 timmar innan vallokaler stängdes och mannen kom efter att ha gjort sin plikt satte jag mig vid datorn och hittade en lämplig kandidat och kunde köra iväg till vallokalen. Det skulle ha varit mycket enklare att rösta i Tammerfors där jag kunnat rösta på min syster (hon kom inte igenom, det behövs över 250 röster där...).

Hälsn. Lovisabon

StrandMamman sa...

Pappan tackar!!

Anonym sa...

Kom just hem från Stockholm och har plöjt igenom helgens tidningar. Såg till min glädje att Pappan gjorde ett fint val. Önskar lycka till och gratulerar det varmaste på min och familjens vägnar!

BFdalid

Anonym sa...

Oj då, det kom visst med några underliga krumelurer. Har INTE bytt namn:)
BF (skulle det stå och inget annat)