fredag 8 maj 2009

Inget fredagstema

Nu har jag bestämt mig. Det blir inget fredagstema för mig den här veckan (och inte heller förra veckans tema). Men jag tänker surfa runt på alla andra bloggares sidor och låta mig inspireras av gott småplock! Och under veckoslutet kanske jag sätter in ett inlägg, eller några, om nåt helt annat. Vi hörs!

5 kommentarer:

Mia sa...

Ha en bra helg! :-)

Annika sa...

Hos mig finns inget matnyttigt att hämta heller. Jag är inte med denna vecka.
Däremot finns ju inlägg att läsa, förstås.
ha en jättefin helg!
Kram!!

Taina sa...

Jag har snurrat runt lite och det finns en del trevliga eller rättare sagt goda tips, så som pajer och sallader och småplock!
Ha en trevlig helg!

Jemayá sa...

Nu först märker jag vilka vackra årstidsfoton du har från villan!! Jag tycker många bloggare verkar lite avslagna nu just, säkert våren - man vill ju vara ute så mycket som möjligt då man har chansen! Vad roligt att dottern fick något att riktigt vara stolt över, det behöver hon säkert! ha det bra, kram!

StrandMamman sa...

Mia: Tack det samma!

Annika: Det tycks vara en och annan som inte är med denna vecka. Men vi kommer igen ! :)) Kram!

Taina: Ska bli kul att se om man hittar nåt nytt inför villa-säsongen! Ha det bra!


Jemayá: Bättre sent än aldrig ;)
Jo det börjar ju finnas en hel del att göra nu under de ljusa kvällarna, som tack och lov också sakta men säkert börjar bli varmare. Jo hon var ju jättestolt över att ha fått 9, med poängtalet 13/14, som jag ju tyckte borde ha räckt till 10-. Sen kom jag på att det var hon själv som skrivit dit den där 9:an...!! Kramis!