onsdag 14 juli 2010

Vilket Strandliv!!



Hej ifall det finns nån läsare kvar! :)

Här levs det strandliv, och vi mår gott. Njuter för fulla muggar av det underbara väder vi har haft de senaste veckorna, försöker göra så lite som möjligt. Och gårdagen var ju alldeles superfantastisk, t.o.m. Sonen tyckte att det är precis som då vi brukar vara i södern: sol, varmt (30+), spegellugnt, och fullt med vattenaktiviteter.

Det börjar vara trångt här på vår lilla strand...


... men som tur är kan man dra sig undan en stund på flotten ifall inte ungarna och kompisarna från grannvillan leker där. Till och med StrandPappan kopplade av igår.

Nu har också jag kommit mig i vattnet, och det är skönt. Men så fort jag går i är det en fyrtassig vän som slänger sig i och ska med mig ut, ni kan ju gissa vem...


Efter alla simturer är det skönt att ta igen sig en stund med bästisen Affe!

Berget är också skuggigt och svalt...

Jag har inte kopplat upp datorn på villan, så just nu sitter jag hemma vid köksbordet och skriver eftersom jag är här och tvättar kläder, vattnar blommor, betalar räkningar etc. I morgon har vi tänkt åka till Särkänniemi i Tammerfors för att roa oss i nöjesparken och se på delfinerna, om inte värmen eller åskväder sätter stopp för det. På fredag blir systerdotter K konfirmerad, och lördag kväll ska vi på en barnfri 40-årsfest. Och i nästa vecka börjar sen simskolan, som håller på i 2 veckor.


Jag ska i ett senare inlägg sätta ut lite bilder från midsommaren och fram till nu, idag blir det bara några bilder från den ljuvliga gårdagen + nån bild till. Hejs!

Dottern gillar fart och fläkt i Lill-Viggen...

... och Sonen lär sig paddla (också jag testade för första gången igår!)

Strandstenar


Jordgubbssäsongen har kommit igång, mums!! Gårdagens skörd från det egna landet uppe i byn.

Jag satt en kväll på terrassen och tänkte "näää, just nu längtar jag faktiskt inte alls till någon grekisk ö!" Och inte har de ju våra vackra kvällar och nätter där!